Υπηρεσία Λόγος για Όλους

Τελευταία ενημέρωση: 24 Ιανουαρίου, 2021

 

Όπου κι αν ζείτε, στο εξωτερικό, σε νησί της άγονης γραμμής ή μακριά από εξειδικευμένες υπηρεσίες στην άλλη άκρη της Αθήνας, η υπηρεσία λόγος για όλους φέρνει υψηλού επιπέδου προγράμματα λογοθεραπείας στον υπολογιστή σας.

Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους, χρησιμοποιούμε πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης, επιλέγουμε εξειδικευμένες ηλεκτρονικές διαδικτυακές εφαρμογές, διαδικτυακά ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και θεραπευτικό λογισμικό για να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε παιδί ή ενήλικο που χρειάζεται λογοθεραπεία.

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες παρεμβάσεις ή υλοποιούμε διαδικτυακά δομημένα θεραπευτικά προγράμματα κατόπιν αναλυτικής διερεύνησης. Συζητάμε μαζί σας τα οφέλη και τους περιορισμούς της εξ αποστάσεως παρέμβασης και συναποφασίζουμε για το βέλτιστο σχήμα λογοθεραπείας.

Η υπηρεσία «Λόγος για Όλους» ήρθε να καλύψει τις προσδοκίες και τις λουτροθεραπευτικές ανάγκες παιδιών, ενηλίκων και οικογενειών, με επιστημονικό και διαφορετικό τρόπο, με την αξιοποίηση τεχνολογικών εφαρμογών και τον σχεδιασμό εξειδικευμένων υπηρεσιών.

 
Πώς;

  • Ακούμε τις προσδοκίες και το αίτημα του παιδιού και των γονιών του ή του ενηλίκου από τη θεραπεία και διερευνούμε τη διαφορά που θα κάνει αυτή η αλλαγή στην επικοινωνία του και στην ποιότητα της ζωής του.

  • Διερευνούμε ικανότητες και δυσκολίες με μεθοδικό και επιστημονικό τρόπο, κάνοντας χρήση σταθμισμένων εργαλείων αλλά και της πολύχρονης κλινικής μας εμπειρίας.

  • Ξεκινάμε από την προσδοκία και συνεχίζουμε με το τι έχει ανάγκη το παιδί ή ο ενήλικος για να αλλάξει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Συζητάμε μαζί για όλα τα πιθανά θεραπευτικά προγράμματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες του.

  • Θέτουμε στην υπηρεσία των πελατών μας μια σειρά κλινικών πρακτικών, διερευνημένης κλινικής αποτελεσματικότητας, για να επιλέξουμε από κοινού αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιαίτερη πραγματικότητα κάθε προσώπου που έχει ανάγκη θεραπείας.

  • Συναποφασίζουμε, για το αν η θεραπεία θα γίνει από κοντά, διαδικτυακά ή συνδυαστικά. Σε κάθε περίπτωση συζητούνται ανοιχτά τα οφέλη και οι περιορισμοί κάθε επιλογής.

  • Στόχος είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής αλλαγής, στον συντομότερο χρόνο κάνοντας βέλτιστη χρήση των πόρων του παιδιού/ενηλίκου και της οικογένειας.

  • Χτίζουμε σταθερές, διαφανείς, υποστηρικτικές σχέσεις. Χτίζουμε Θεραπευτικές Συμμαχίες, δημιουργούμε συνθήκες αλλαγής και περιβάλλοντα εξέλιξης και ενίσχυσης της επικοινωνίας.

 
Τι κάνω;
 
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email. Ένας από τους λογοθεραπευτές μας θα μιλήσει μαζί σας και θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα ανάλογα με το αίτημά σας και θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Διαφορετικά αιτήματα ή διαφορετικές δυσκολίες αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο τρόπο το καθένα.

Copyright © 2024 Λόγος για Όλους

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, “φόρτωση (download)”, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, της παρούσας σελίδας.